Persbericht
Inspiratie opdoen op creatieve zomerbeurs!
Deze zomer is er weer volop aandacht voor hobby en creativiteit tijdens de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen. Drie dagen lang is er voor kaartenmakers en scrappers van alles te beleven: van vrolijke kramen en inspirerende workshops tot uiteenlopende demonstraties van nieuwe technieken en materialen.

Alles wordt mooier met een laagje papier

Of het nu gaat om een vogelhuisje, een schaal of een vaas: beplak het met (scrap)papier en het krijgt een hele nieuwe uitstraling. Deze techniek wordt ook wel découpage genoemd en krijgt speciale aandacht tijdens deze editie van de beurs. Om te zien hoe het werkt wordt de techniek én het resultaat aan meerdere kramen getoond.Zelfs de kerst is al in aantocht!

Het lijkt nog ver weg, maar de echte kaartenmakers weten dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met de voorbereidingen voor kerst. Op de beursvloer zijn dan ook al vele voorbeelden en materialen te vinden voor het maken van de mooiste kerstkaarten. Na een bezoek aan de beurs heeft u weer volop inspiratie voor een creatief najaar.


Praktische informatie

De beurs vindt plaats op twee verschillende locaties: 23, 24 & 25 augustus in de Brabanthallen in Den Bosch en 30, 31 augustus & 1 september in de IJsselhallen in Zwolle.

De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

De toegangsprijs bedraagt € 7,50 p.p.
Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) is het € 5,00 p.p., incl. deelname aan workshops én een verrassingstasje. Kinderen t/m 3 jaar gratis.
Mannen in gezelschap van een vrouw mogen gratis naar binnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over uw hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere beurs!

Redactie VoorPlussers

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 53 gasten en geen leden online