Persbericht
KerstCreaties opent het feestseizoen met magische taarten en betoverende taferelen!

Al ruim een decennium lang is KerstCreaties dé beurs die het feestseizoen opent. Met 25.000 tot 30.000 bezoeker in vier dagen is deze kerst- en winterfair elk jaar weer een groot succes. KerstCreaties vindt dit jaar plaats van 8 t/m 11 november in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.

 

 

Inspirerende thema's

Kerstsfeer in huis en tuin, feestmode en make-up, uiteenlopende kerstcadeaus én culinaire lekkernijen. Al deze thema's bieden de bezoekers van KerstCreaties volop inspiratie voor de aankomende kerst. Ook is er op KerstCreaties een speciaal kinderthema met leuke workshops, activiteiten en producten voor deze doelgroep.

Voor ieder wat wils

Op KerstCreaties worden tradities gekoesterd, maar ook nieuwe trends omarmd. De trends voor deze kerst zijn behoorlijk divers en zo is er voor ieder wat wils. Zachte en rustige kleuren zorgen voor een serene, natuurlijke en soms ook landelijke uitstraling. Felle en warme kleuren brengen een speelsere en soms zelfs mysterieuze uitstraling deze kerst. Het gebruik van natuurlijke materialen en producten was vorig jaar al een trend en komt ook dit kerstseizoen weer duidelijk terug.

Laat u betoveren!

Eén van de trends voor deze kerst wordt ook wel Witch Spell genoemd (bron:EFSA) en krijgt speciale aandacht op KerstCreaties. De mysterieuze en betoverende uitstraling van deze trend komt op meerdere plekken op de beursvloer duidelijk naar voren. Zo is er een bloemschikwedstrijd met als thema Betoverende Taferelen. Daarnaast organiseert Mjam Taart! een speciale taartenwedstrijd onder de naam Magische Taarten.

Praktische informatie

KerstCreaties vindt plaats van 8 t/m 11 november in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch.
De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 11,50 p.p. Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) is het € 5,00 p.p., incl. deelname aan workshops én een verrassingstasje. Kinderen t/m 3 jaar gratis entree.

Op vrijdagavond is er een extra avondopenstelling tot 21.00 uur. Hiervoor is ook een speciale avondkaart te koop voor slechts € 6,00 p.p. (toegang van 16.00 tot 21.00 uur).

Toegangskaarten voor de beurs zijn verkrijgbaar aan de kassa op de beurs of in de voorverkoop bij de winkels van Primera en via www.kerstcreaties.nl

 

 

 

 

Maak kans op twee vrijkaarten!

Actie van VoorPlussers

Heeft u vorig jaar (of gaat u nog) een leuke surprise gemaakt en kunt u daar een leuk verhaal bijschrijven, stuur dat aan ons op vergezeld van meerdere foto's en u maakt kans op twee gratis kaarten. Heeft u iets leuks gemaakt voor kerst, geeft ook dat aan ons door! Wij zullen dit dan op onze site plaatsen. Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op KesrstCreaties met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van, ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten. Stuur uw belevenissen op de beurs aan ons op ook weer vergezeld met wat foto's.

Veel succes,
Redactie VoorPlussers

 

 

 

 

 

 

Er rijden pendelbussen tussen het NS Centraal Station en de Brabanthallen voor slechts € 1,00 p.p.

Voor meer informatie over de beurs kijk op www.kerstcreaties.nl

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter