Persbericht
Van 14 tot en met 17 juni 2012 is landgoed ‘Wouwse Plantage' het decor van Harvest Fair. Deze sfeervolle country- en lifestylefair is inmiddels een begrip en wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd. De komende editie staat in het teken van ‘natuurlijk genieten', met veel aandacht voor bijzondere streekproducten.

 

 

Buitengewoon leven

Het decor van ‘de Harvest Fair' is het sfeervolle Brabantse landgoed Wouwse Plantage, dat speciaal voor deze gelegenheid toegankelijk is voor publiek. Tussen het kasteel, jachthuis en boerderijen, vindt de bezoeker een geselecteerd aanbod aan producten op het gebied van tuin en buitenleven, mode, kunst, antiek, interieur, eten en wellness. Bezoekers kunnen deelnemen aan uiteenlopende workshops. Dagelijks is er een uitgebreid activiteitenprogramma met shows, rondleidingen en demonstraties. Ook voor kinderen is er voldoende te doen en te beleven.

 

Special editie

De Harvest Fair viert in 2012 haar eerste lustrum. Het thema is ‘Natuurlijk Genieten', met speciale aandacht voor landelijk eten en drinken. Op het culinaire plein kunnen bezoekers streekspecialiteiten proeven en kennismaken met bijzondere producten en gerechten uit de regio.

 

 

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten!

Heeft u een leuk verhaal over uw hobby en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. Wij krijgen meerdere sets tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze Fair kunt.
Succes en misschien tot op de een of andere Fair!

Redactie VoorPlusser

Informatie

De Harvest Fair 2012 vindt plaats op donderdag 14 juni t/m zondag 17 juni op Landgoed Wouwse Plantage, Plantage Centrum 1, Wouwse Plantage.
Openingstijden alle dagen van 10.00 - 18.00 uur.
De toegangsprijs is € 12,50 (voorverkoop 11,00) voor volwassenen,
kinderen t/m 3 jaar gratis, kinderen 4 t/m 14 jaar € 3,50, (voorverkoop € 3,00)
Gezinskorting 2 volwassenen + max. 3 kinderen t/m/ 14 jaar € 28,00. (voorverkoop € 25,00)

Parkeren is gratis.

Honden zijn mits aangelijnd welkom.
Meer informatie is te vinden op www.harvestfair.nl

Organisatie

Harvest Fair wordt georganiseerd door Inspire Events en IJzersterk in Events. IJzersterk in events initieert en organiseert belevingsconcepten in karakteristieke (erfgoed) locaties. Kijk voor meer informatie over IJzersterk op www.ijzersterkinevents.nl.

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter