Persbericht,1 mei 2012

Delft Amazing Technology: een uniek en groots techniekspektakel dat jong en oud tien dagen lang meeneemt in de fascinerende wereld van techniek en wetenschap. Laat u verrassen door spannende, innovatieve en verrassende ontdekkingen op het gebied van duurzame energie, slim omgaan met water en voedseltechnologie. Het techniekspektakel vindt plaats van 18 t/m 27 mei op diverse locaties in Delft.

DAT-podium Het spektakel begint met een infomarkt op vrijdag 18 mei. In DOK - de bibliotheek van Delft - krijgt de bezoeker een voorproefje van het evenement. Een dag later pakt Delft Amazing Technology (DAT) groots uit met verschillende activiteiten voor jong en oud op de Markt. Laat u verrassen en verbazen want, heeft u de windwagen van Team Anemo, de Nuna of Hydrocar als eens in het echt gezien? Op het DAT-podium kunt u deze Delftse uitvindingen van dichtbij bekijken. Hoe kunt u ‘slim omgaan met water'? Doe mee op het waterplein. En wat heeft het naburige Westland te maken met de Delftse innovaties? In de filmzaal kunt u zien dat dit heel veel is.

 


Activiteiten, workshops en exposities Maar Delft Amazing Technology is meer! Er zijn tal van workshops en activiteiten voor jong en oud zoals een expositie van bijzondere concepten en prototypen bedacht door studenten en onderzoekers voor een duurzame en leefbare samenleving. Maar ook kunt u wetenschappers lastige vragen stellen zoals Waarom is de lucht blauw? Waarom bevriest warm water sneller dan koud water? Kom meer te weten over ‘proeven' tijdens de smaaklessen. Bekijk het volledige programma op www.datdelft.nl of volg Delft Amazing Technology op Twitter@DatDelft.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 173 gasten en geen leden online