18e Landgoedfair
15 t/m 19 augustus 2012
"K(l)eigoed"
Van 15 t/m 19 augustus 2012 organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de 18de editie van de Landgoedfair met als thema ‘Kleigoed'.
Want de Landgoedfair vindt plaats op de vruchtbare klei van de Betuwe met kei-enthousiaste deelnemers die de Landgoedfair samen tot een k(l)eigoed evenement maken!

160 standhouders hebben originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. De ‘Culinaire Weide' loopt over van eerlijke en bijzondere specialiteiten. Keileuk zijn ook de mini-workshops waar bezoekers aan mee kunnen doen; van scrapbooken tot visagie.
Het prachtige landgoed, de rondleidingen door de moestuin en een deel van Huize Mariënwaerdt, de gerechten van het Landgoed, waarvan u kunt genieten op één van de gezellige terrassen, de muziek en het spectaculaire demonstratieprogramma in de Grote Parade zorgen samen voor een keigoede ambiance.

 

 

Gratis toegangskaarten Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt

Is tuinieren uw hobby maak dan wat foto's van uw tuin en schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij meerdere vrijkaarten voor de Landgoedfair Mariënwaerdt , twee per inzender!

Veel succes!
Redactie VoorPlussers

 

 

Data en openingstijden:

woensdag 15 tot en met zondag 19 augustus 2012,
dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur.
Toegangsprijzen: entree € 15,00; parkeren € 2,00 (komt ten goede aan een nog nader te bepalen goed doel).
Vrijdagavond 18.00 - 20.00 uur: € 10,00. Kinderen tot en met 12 jaar: gratis.

Kaarten zijn vanaf juni à € 12,-- verkrijgbaar in de voorverkoop via www.landgoedfair.nl
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Oproep

Ontwerp de vlag van het kinderfort en win een ballonvaar!

Ben jij creatief bezig en zit het tekenen in je bloed, neem dan snel kleurstiften en papier en maak een ontwerp voor de vlag van het kinderfort.
Een jury zal de verschillende kunstwerkjes bekijken en beoordelen. Van het winnende ontwerp wordt een vlag gemaakt die zal worden opgehangen aan het kinderfort.

De bekendmaking van de winnaar, de overhandiging van de prijs een luchtballonvaart voor 2 personen en de onthulling van de vlag zullen doorgaan tijdens de Dag van het Park op zondag 27 mei.

Kinderen tot 12 jaar kunnen hun tekening voor 16 april binnen brengen of opsturen naar de Tuinen van Hoegaarden, Houtmarkt 1, 3320 Hoegaarden.

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 35 gasten en geen leden online