PERSBERICHT,Lisserbroek, 28 februari 2012

De Olmenhorst Voorjaarsfair komt er weer aan. Dat betekent eropuit met het hele gezin! De voorjaarsfair staat bol van leuke activiteiten. Een leuke lezing in het familietheater, het pretplein voor de kinderen, tuininspiratie op het vernieuwde groenplein en een culinaire markt voor de lekkerbekken.

 

 

De Olmenhorst Voorjaarsfair vindt plaats op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek tijdens het Pinksterweekend van 25 t/m 28 mei 2012. Eén keer per jaar wordt het landgoed omgetoverd tot een feestelijke happening voor jong en oud. Ruim 140 deelnemers laten het beste, leukste en lekkerste zien op landelijke gebied: biologische producten, culinaire lekkernijen & proeverijen, meubelen, brocante en lifestyle artikelen.

Landgoed de Olmenhorst ligt op een idyllische plek tussen fruitboomgaarden midden in de Randstad. De biologische appelsappen van de Olmenhorst hebben landelijke faam. Het historische landgoed is een paradijs voor mensen die het buitenleven willen opsnuiven.

Dit jaar is er voor tuinliefhebbers een apart plein ingericht met bomen, planten en gereedschappen voor de tuin. In het familietheater vinden de hele dag door leuke lezingen en optredens plaats voor groot en klein. Op diverse terrasjes is het aangenaam vertoeven en op de culinaire markt is aandacht voor biologische lekkernijen. En natuurlijk is er ook voor de kinderen veel te doen, denk aan ritjes op de pony's, een kinderboerderij, een pretplein en......we gaan hutten bouwen dit jaar!

 

 

Vaste prik is het Buitenleven Appeltaartfestijn. Samen met het tijdschrift Buitenleven gaan we op zoek naar de lekkerste appeltaart van Nederland. Wie zich op vrijdag 25 mei voor 12.00 uur bij de kassa meldt met een zelfgebakken appeltaart, krijgt vrij toegang tot de Voorjaarsfair. Later die dag wordt door een jury de Beste Appeltaartbakker gekozen!

Praktische informatie:

Datum Pinksterweekend - 25 t/m 28 mei 2012

Locatie Landgoed de Olmenhorst, Lisserweg 481, 2165 AS Lisserbroek

 

 

 

 

 

 

[youtube:http://in.youtube.com/watch?v=uqrglPadWXs]

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Voorjaarsfair Olmenhorst in Lisserbroek !

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby (tuinieren?). Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!
Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.
Succes en misschien tot op de Voorjaarsfair Olmenhorst in Lisserbroek !

Redactie VoorPlussers

 

Openingstijden Vrijdag 25 mei 10.00- 21.00 uur
Zaterdag 26 mei 10.00- 18.00 uur
Zondag 27 mei 10.00- 18.00 uur
Maandag 28 mei 10.00- 18.00 uur

Toegangsprijs € 9,00 per volwassene in de voorverkoop via de website
€ 11,50 aan de kassa
€ 4,00 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar (kinderen tot 4 jaar gratis)
€ 3,00 parkeren

Zie voor meer informatie ook www.olmenhorst-voorjaarsfair.nl.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter