Genieten van het nieuwe voorjaar op Kasteel Fair Heeswijk

Persbericht

In vervolg op het succes in 2011 wordt van vrijdag 30 maart tot en met zondag 1 april 2012 de Kasteel Fair voor de tweede keer georganiseerd in het prachtig gerestaureerde Kasteel Heeswijk in Heeswijk Dinther (bij ‘s Hertogenbosch).

 

De Kasteel Fair is een jaarlijks terugkerende Lifestyle Fair voor het hele gezin met een mooi aanbod van unieke Lifestyle producten en proeverijen van delicatessen die bij het komende voorjaar en zomer passen. Daarnaast zijn er veel activiteiten voor het hele gezin. Niemand verveelt zich op de Kasteel Fair Heeswijk!
Bezoekers van de fair kunnen zich laten inspireren door het aanbod van de exposanten, door het kasteel of door een bezoek aan het Kasteelmuseum.

Exposanten en hun producten

De sfeervol ingerichte stands staan helemaal in het teken van het buitenleven. Een kleine greep uit de productcategorieën zijn: food- en keukenaccessoires, antiek, mode, wonen, verzorgingsproducten, spabaden, streekproducten en tuinaccessoires, kunst en nog veel meer.

Activiteiten tijdens de Fair

Op de Fair is veel te doen. Heeft u wel eens een ‘Jack Russel' race meegemaakt? Fantastisch leuk om te zien en uw hond mag ook meedoen! Ook de roofvogels mag u niet missen. Deze imponerende dieren laten zien hoe ze jagen en geven vliegshows. Tevens worden een aantal demonstraties in het drijven van ganzen gegeven. De ganzendrijver wandelt rond met zijn ganzen en zijn Bordercollie zorgt ervoor dat ze bij elkaar blijven.
Amazones van Friezencarrousel ‘Phaidra' zullen een prachtige dressuur laten zien met hun Friese paarden, dansend op muziek. Paardenmenner Jan Moonen geeft een paardenmendemonstratie met zijn koets. Willemien van Leersum verzorgt dagelijks een aantal modeshows en de Gilde zal een aantal demonstraties geven met vendelliers, tamboerijnen en bazuinblazers.
Uiteraard is er ook muziek. Op vrijdag en zaterdag treedt conservatoriumstudente Suzanne Zijderveld op met haar harp. Ook zijn er diverse workshops waar bezoekers aan mee kunnen doen. En natuurlijk kunnen de kinderen lekker knutselen in de knutselhoek.

Gratis toegangskaarten Kasteel Fair Heeswijk

Is tuinieren uw hobby maak dan wat foto's van uw tuin en schrijf er een leuk verhaal bij en stuur dat aan ons op. Heeft u een andere hobby, is ook goed! Wij zullen dat op deze site plaatsen en onder de inzenders verloten wij 10 vrijkaarten voor Kasteel Fair Heeswijk , twee per inzender!
Veel succes!

Redactie VoorPlussers

Vrijdag hoedendag

Nieuw dit jaar is de hoedendag op vrijdag. Degene met de meest originele hoed kan een leuke prijs tegemoet zien. Een jury van 3 man sterk loopt de hele dag rond en zal rond half vier de prijswinnaar bekendmaken.

Ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd tijdens fair. Van een heerlijk kopje echte Italiaanse koffie met gebak tot heerlijke lunchgerechten, tapas en een lekker drankje erbij.

 

Bezoekersinformatie

Locatie Kasteel Fair Heeswijk :
Kasteel 4
Gouverneursweg (navigatieadres)
5473 VA Heeswijk Dinther

Openingstijden:

Vrijdag 30 maart 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 31 maart 10.00 - 18.00 uur
Zondag 1 april 10.00 - 18.00 uur
Entree:
Volwassen € 9,50 aan de kassa
Kinderen tot 12 jaar gratis
Via de website www.xxliving-fair.nl is er voordelig tickets te bestellen

Parkeren
Parkeren vlakbij het Kasteel

Honden
Honden zijn welkom mits aangelijnd

Over het Kasteel

Kasteel Heeswijk, dat zijn naam al in de 12e eeuw kreeg, is in de loop van de eeuwen door veelvuldige verbouwingen en aanpassingen geworden tot het monumentale en museale bouwwerk dat u nu, soeverein gelegen temidden van zijn natuurlijke omgeving, kunt bezichtigen.
Kasteel Heeswijk, een voormalige waterburcht, is een kasteel in de ware zin van het woord, met torens, galerijen en een binnenplaats, met gewelven en een wapenkamer, met een koetshuis, kasseien en een kasteeltuin. Alles omgeven door een brede slotgracht, temidden van weelderige landerijen en bossen.

Over XXliving Fairs

XXliving Fairs zijn Lifestyle Fairs georganiseerd door Reijs Holding BV. De Fairs richten zich op het tentoonstellen van unieke producten die men niet zomaar in de winkel vindt. Van delicatessen tot mode to spabaden en sauna's tot tuinaccessoires tot kunst en nog veel meer.
De Fairs vinden twee keer per jaar plaats met het wisselen van de seizoenen. Dus een in het voorjaar en een in het najaar.

 

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter