Persbericht

Beleef samen met je kinderen Landgoed Zuylestein

Kom op zaterdag 31 maart en zondag 1 april naar Landgoed Zuylestein en beleef de lente! Rondom het historische poortgebouw, dat speciaal is opengesteld, worden voor kinderen allerlei activiteiten en optredens georganiseerd en ook de ouders, opa's en oma's zullen zich zeker niet vervelen!

Al 9 jaar lang wordt er op het historische Landgoed Zuylestein een goedbezochte Paasfair georganiseerd. Dit jaar belooft het een ware belevenis te worden voor kinderen, waarbij het ontdekken van de natuur centraal staat!

 

Terwijl de kinderen genieten van een verhalenverteller of poppenkastvoorstelling kunnen de volwassenen rondneuzen op de gezellige kraampjesmarkt met onder andere leuke paasversieringen en heerlijke ambachtelijke producten. Ook kunnen de kinderen op zoek gaan naar paaseieren of een natuurwandeling maken met een gids terwijl de ouders genieten van een verkenning van de markt, van een verse huisgemaakte appeltaart of zelfs een high tea.

 

Live muziek zorgt voor een gemoedelijke sfeer en de bezoekers kunnen zelfs even terug in de tijd om samen ouderwetse spelletjes te doen zoals bliklopen, ezeltje prik of zaklopen.

Palmpaasoptocht

Een leuke bijkomstigheid is dat Palmpaasoptocht uit Leersum en Amerongen op 31 maart in de middag eindigt op Landgoed Zuylestein!
De entreeprijs voor kinderen bedraagt € 2,-- en voor volwassenen €5,--.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op het Landgoed zelf: hele dag parkeren voor € 1,50.
De netto opbrengsten van dit evenement zullen gebruikt worden voor de restauratie van een eeuwenoude "sprookjesboom

Meer informatie over het landgoed en de Lente op het Landgoed! op www.landgoed-zuylestein.nl.
Landgoed Zuylestein is gelegen tussen Leersum en Amerongen (Utrechtse Heuvelrug) en aan de zuidzijde van de Rijksstraatweg (N225) nr 7 - 9 van Leersum naar Amerongen.

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor de Paasfair op Landgoed Zuylestein !

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby. Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!

Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.

Succes en misschien tot op het Landgoed Zuylestein!
Redactie VoorPlussers

 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Jan Van Helvert.

Telefoonnummer: 06 46 24 74 35 (tijdens kantooruren)

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 28 gasten en geen leden online