Persbericht

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve' verdrijft de winter met een bruisend Sneeuwklokjesfeest, een must voor iedere liefhebber van vroegbloeiende bolgewassen!
Vele soorten sneeuwklokjes zijn ‘in the green' te koop, zodat u hun bijzondere kenmerken goed kunt bekijken. Natuurlijk het elegante ‘gewone' sneeuwklokje, maar ook prachtige dubbele soorten, zgn. groenpunten en bijzondere Hollandse en Engelse cultivars.

 

Er is een uitgebreide collectie stinzenbollen (verwilderde bolgewassen van oude buitenplaatsen) op de pot gezet, evenals kleinbloemige en bijzondere witte en zachtgele narcissoorten. Tevens is er ruime keus uit onbekende voorjaarsbloeiende heesters en tientallen kleinbloemige clematissen.
Collega kwekers komen met nieuwe kerstrozen (Helleborus), alpineplanten, winterharde tuincyclamen en biologisch geteelde heesters en bomen.

 

De bollenkisten liggen vol met zakken verse, veelbelovende zomerbollen, waaronder enkele fantastische nieuwe dahliasoorten.
Ook onze rekken met aparte groente-, kruiden en bloemenzaden zijn weer aangevuld.
Alle hoeken en gaatjes van de grote schuur en de tunnel zijn verder gevuld met kramen vol ‘galanthofilia', variërend van sneeuwklokjestruien en -dassen, servies, sieraden, tafelkleden, ansichtkaarten en boeken tot glas-in-lood sneeuwklokjes.

 

 

 


 

 

Aktie van VoorPlussers voor vrijkaarten voor Sneeuwklokjesfeest in Wolfheze!

Heeft u een leuk verhaal over een leuke beurs (bv vorig jaar) en heeft u daar wat leuke foto's bij, dan kunt u dat verhaal aan ons opsturen. Heeft u niets te vertellen over een beurs, dan mag u ook een leuk verhaal schrijven over uw hobby. Doe daar dan ook wat foto's bij en ook dan maakt u een kans!

Wij zullen dan het artikel op deze site plaatsen en onder de leukste inzenders verloten wij enkele gratis kaarten. U kunt dan in aanmerking komen voor twee vrijkaarten. Wij krijgen meerdere sets gratis toegangsbewijzen tot onze beschikking dus een grote kans dat u gratis naar deze beurs kunt.

Succes en misschien tot op het Sneeuwklokjesfeest in Wolfheze!
Redactie VoorPlussers

 

 

Lezing

Verzamelaar Gert-Jan van der Kolk houdt zijn lezing: ‘Op jacht naar nieuwe sneeuwklokjes'. Op do. om 14.00 uur en vr. en zat. om 11.30 uur in de kleine schuur (warme kleding!).
De tuin is bij goed weer opengesteld, hopelijk bloeien de vele soorten sneeuwklokjes.
Bij koud weer steken we binnen de kachel aan en kunt u zich verwarmen aan onze heerlijke zelfgemaakte ‘koek en zopie'.
Entree 4,- euro, openingstijden van 10.00 tot 17.00 uur.
Kijk voor ons aanbod bijzondere sneeuwklokjes op onze website!

 

Wanneer

16, 17 en 18 februari 2012.
Open van 10.00 tot 17.00 uur.
Entree € 4,- kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Kwekerij/Tuin ‘De Boschhoeve'
Dineke Logtenberg
Boshoeve 3, 6874 NB Wolfheze
Tel. 026-4821231
Website: www.boschhoeve.nl

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter