De Rijswijkse band Marabunta speelt op de Pasar Malam Rijswijk

Op zaterdag 5 en zondag 6 november vindt de Pasar Malam Rijswijk plaats in Beurshal Haaglanden. Twee dagen lang is deze oriëntaalse jaarmarkt dé ontmoetingsplek voor iedereen die open staat voor de Indische cultuur. Naast verkoopkramen en restaurants zijn er muziekoptredens en dansshows. U bent van harte welkom.

Voor de allround band Marabunta is het optreden op zaterdag 5 november een thuiswedstrijd. Deze Rijswijkse band was in de jaren '70 dé band onder de Indische gemeenschap. Na heel wat jaar ontbonden te zijn geweest, is de band sinds 2005 weer herenigd. Marabunta is meegegaan met de tijd en speelt tegenwoordig country, dangdut, poco-poco, rock 'n roll, keroncong, maar ook muziek uit de jaren ‘70. Marabunta wisselt hun optredens af met zanger Ben Heart en zangeres Dewi Mass. Zaterdag kunt u tevens terecht voor dans.

 

Op Bali begint men al op zeer jonge leeftijd met danslessen om een uitermate beheerste houding van het lichaam te verkrijgen. Dansgroep SanggarMirah bestaat uit een aantal jonge kinderen die Balinese dans brengen.
Op zondag is de band S.A.N. te gast. Deze band bestaat uit muzikanten die de Molukse/Indische muziek in hun hart heeft gesloten. De muziek en teksten van S.A.N. gaan veel over hun (voor)ouders, het land en wat er allemaal leeft binnen de Molukse/Indische cultuur. Dans wordt op zondag gebracht door de Indonesische dansgroep Jelita. De dansen van deze vier dames zijn modern van aard en vertegenwoordigen de diverse streken uit Indonesië. Verder betreedt de groep Pacific Malihini het kleine podium en geeft zanger Ray Smith, die inmiddels ruim 8 jaar professioneel zingt, op zondag een performance.

 

 

Actie van VoorPlussers voor gratis vrijkaarten!

Als u een leuk artikel schrijft over uw hobby (vergezeld van meerdere foto's) dan maakt u kans op twee gratis toegangsbewijzen. Heeft u een leuke surprise gemaakt (of gaat u deze binnenkort maken) ook dan kunt u meedoen! U dient dan dit artikel aan ons op te sturen en wij zullen dat dit artikel op deze site plaatsen. Onder de inzenders zullen wij meerdere personen belonen met twee vrijkaarten. Rechts boven in staat Contact, hiermede kunt u contact met ons opnemen, wij zullen dan verder aan u doorgeven wat u moet doen.

Veel succes!
Redactie VoorPlussers

 

 

 

 

 

Sfeervolle markt en exotisch eten

Terwijl het podiumprogramma draait, kunt u aanschuiven op de terrassen van diverse restaurants. Hier zijn Indonesische gerechten als nasi goreng, gado gado, ajam pedis, saté en snacks als loempia's, pisang goreng en spekkoek te verkrijgen. Daarnaast kunt u struinen langs kramen met boeddhabeelden, cadeauartikelen, kleding, mineralen, sieraden en meubelen. Ook zijn er enkele standhouders die zich hebben toegelegd op het voorspellen van de toekomst en kunt u genieten van een heerlijke massage.

 

 

 

 

Korting op entreekaarten

Via de website www.pasarmalamrijswijk.nl kunt u tot circa 24 uur voor aanvang van de eerste beursdag entreekaarten kopen. In de rij staan bij de kassa's is dan niet meer nodig. Tijdens de voorverkoop ontvangt u korting op het entreekaartje.

Algemene informatie

5 & 6 november 2011 in Beurshal Haaglanden, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk (ZH). Zaterdag geopend van 12.00 - 22.00 uur, zondag van 12.00 - 20.00. Entree volwassenen: € 8,-, 65+: € 6,-, kinderen 6 t/m 11 jaar: € 3,- en kinderen t/m 5 jaar: GRATIS. Beurshal Haaglanden is zowel met auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Diverse gratis parkeerplaatsen in de omgeving.

Kijk op www.pasarmalamrijswijk.nl voor meer informatie of bel 070-3075900.

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 

RSS / Twitter