Op vrijdag 14 december staat de Wintermarkt in Hattem weer op de agenda, een gezellig sfeervol evenement!
De organisatie Rond Uit Hattem zorgt ervoor dat de binnenstad van Hattem vol staat met een grote verscheidenheid aan gezellig ingerichte kramen. Moet u nog kerstinkopen doen, dan is een bezoek aan de wintermarkt zeker de moeite waard. U kunt hier terecht voor o.a. winterartikelen, kerstkaarten, kerststukjes, handgemaakte kerstdecoraties en andere leuke kadoartikelen.

Voor het stadhuis kunt u genieten van diverse muziek optredens. Maar er is nog veel meer te beleven op de wintermarkt.

 

Programma voor de kinderen

De Kerstman komt natuurlijk weer dit jaar, en er is een draaimolen. Er zijn ook speciale kerstworkshops voor de kinderen om een kerststukje te maken of iets anders creatiefs. Ook kunnen kinderen geschminkt worden.

Laat uw spullen schatten!

Kent u het TV programma Kunst & Kitsch om de waarde van uw spullen te schatten? In het stadhuis is de taxateur dhr. Bonhof uit Wapenveld aanwezig. Net zoals in het TV programma kunt u uw schilderijen, keramiek, sieraden, goud, zilver, glas of munten laten taxeren. Deelname is gratis.

Oude fietsen


De historische fietsgroep komt in Hattem door de winkelstraten fietsen. De oldtimer fietsen uit de jaren 1895 tot 1980 zien er nog picobello uit. De outfit van het enthousiaste fiets-gezelschap herinnert aan vergeelde kiekjes van onze grootouders uit de oude doos.

Wintermarkt Hattem
Vrijdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur.

 

 

 

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 
 
 
kerstmarkt

RSS / Twitter