KNIT&KNOTOp 18,19 en 20 maart 2016 vormt de karakteristieke Koepelhal in Tilburg het decor van een spiksplinternieuwe creatieve beurs: KNIT&KNOT, de eerste Brabantse brei- en haakdagen. Een evenement dat duidelijk laat zien hoe populair breien, haken en vergelijkbare hobby’s (nog steeds) zijn. Veel inspiratie, bijzondere handwerkwinkeltjes en leuke workshops .

 

Voor data in november kijk hier!

Data VerzamelaarsJaarbeurs 2015Over twee weken wordt Jaarbeurs Utrecht wederom omgetoverd tot Europa's grootste vintage- en verzamel paradijs. Het complete programma staat nu online. Koop uw tickets vooraf en bespaar tijd bij de kassa. Bijna tweeduizend standhouders hebben zich ingeschreven, zij zullen wederom zorgen voor een enorm aanbod zeldzame-, mooie-, begerenswaardige- en obscure objecten.

Voor data 2017 kijk hier!

 

Pasar Malam RijswijkOp zaterdag 17 en zondag 18 oktober vindt de Pasar Malam Rijswijk plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Bezoekers kunnen genieten van indrukwekkende dansshows, swingende muziek tijdens vele optredens, voortreffelijk exotisch eten en een aanbod van ruim 100 verschillende exposanten!

Vintagebeurs in teken wielrenner tenues, antieke kinderwagens en steampunk  11 en 12 april

 

De voorjaarseditie van de grootste vintagebeurs van Europa vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 april in Jaarbeurs Utrecht. Op de VerzamelaarsJaarbeurs zijn talloze bijzondere voorwerpen te zien en te koop, verdeeld over tweeduizend kramen. Van porseleinen poppen tot design artikelen, en van serviesgoed tot antieke meubels.

Eierbeurs WASSENAAR30e Internationale Randstad Eierbeurs WASSENAAR

 

Burgemeester J.Hoekema van Wassenaar opent zaterdag 14 maart deze bijzonder mooie
30e Eierexpositie te Wassenaar.
Vele Top-kunstenaars vertegenwoordigen deze beurs en tonen u hun nieuwste creaties
op ei; iedere kunstenaar heeft zijn eigen techniek o.a.:

Pasar Malam Rijswijk Oosterse pracht en praal tijdens laatste Pasar van het seizoen!

 Pasar Malam Rijswijk vindt plaats op 8 en 9 november in De Broodfabriek in Rijswijk. Liefhebbers van de Oosterse cultuur kunnen zich hier een dag vermaken door te genieten van muziek, diverse dansshows, ruim 100 verkoopkramen en diverse restaurants.

Dahlia- en Tuinbrocantedagen 2014Houdt u van planten en zin in een dagje uit, bezoek dan een kwekerij waar wat extra's te beleven is. Op kwekerij 'De Boschhoeve' te Wolfheze worden twee weekenden lang de zomerbollen 'in het zonnetje' gezet.
Elk voorjaar worden een groot aantal soorten geplant in royale potten, zodat het grote planten kunnen worden. Tijdens de Zomerbollendagen staan ze dan ook fraai in bloei of tonen al hun veelbelovende knoppen.

 

Data: vrij. en zat. 4 en 5 juli, 11 en 12 juli

Neuzelbeurs in De Broodfabriek De laatste Neuzelbeurs voor de zomervakantie!

Persbericht

Op zaterdag 28 & zondag 29 juni vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes.

 

 

Brazilië op De Tuindagen van Beervelde 2014Beervelde Goes Brazil

Deze lente vieren wij ons 25 jarig bestaan en om dit nog meer in de verf te zetten is het thema 'Brazilië'. Het belooft een zeer kleurrijke editie te worden met de nodige samba klanken.
Onze eregast is Cor Laurens, een van onze trouwe standhouders en zijn passiflora's. Hij heeft de foto die op de affiche staat genomen. Het is een passiflora triloba die als bijzonderheid heeft dat ze als enige soort 12 bloemblaadjes heeft. Leuk om weten is dat zij het lijden van Christus zou symboliseren en de bloemblaadjes zouden de apostelen voorstellen.

NeuzelbeursMet op Eerste Paasdag tevens het Stoffen Spektakel in De Broodfabriek!

 

Op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 april vindt een speciale Paas-editie van de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes.

verzamelaarsjaarbeursIconische affiches en 50 jaar The Beatles in Nederland

 

Vintage kleding en tassen, retro stoelen, antieke fototoestellen, porselein en stripboeken, voor iedereen is er iets speciaals te vinden op de VerzamelaarsJaarbeurs. Europa 's grootste vintagebeurs vindt dit voorjaar plaats op zaterdag 12 en zondag 13 april in Jaarbeurs Utrecht.

NeuzelbeursGrootste koopjesmarkt van de regio!

Op zaterdag 29 en zondag 30 maart vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes. De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils. De producten zijn voordelig geprijsd en het is gebruikelijk om af te dingen.

 

Grootste koopjesmarkt van de regio!

Op zaterdag 15 en zondag 16 maart vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes. De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils. De producten zijn voordelig geprijsd en het is gebruikelijk om af te dingen.

 

Randstad Eierbeurs Wassenaar Zaterdag 29 en zondag 30 maart is voor de 29e keer de Int. Randstad Eierbeurs Wassenaar.
Bijna 40 Nationale en Internationale Top Eierkunstenaars zijn hier aanwezig om u hun miniatuurwerkjes
op eieren te laten zien, ze vertellen u er graag over, ook zijn er diverse demonstraties.

Lentiade 2014Voorjaarsfair Lentiade viert haar eerste lustrum!

1e Nederlands Kampioenschap Taartdecoratie en Middeleeuwen staan centraal

Gorinchem - De voorjaarsfair Lentiade is jarig! Van vrijdag 11 t/m zondag 13 april 2014 staat de fair in het Lingebos aan de A15, tussen glasstad Leerdam en vestingstad Gorinchem, in het teken van lente, leven & lifestyle!

Grootste koopjesmarkt van de regio!

Op zaterdag 1 en zondag 2 maart vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes. De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils. De producten zijn voordelig geprijsd en het is gebruikelijk om af te dingen.

Traditionele Wayang voorstelling en optreden Massada tijdens Pasar Malam Rijswijk

Persbericht

 

Jong en oud kunnen op 22 en 23 februari terecht op de oriëntaalse markt Pasar Malam Rijswijk. Deze beurs staat garant voor een Aziatische sfeer met muziek, dansshows en meer dan 100 stands met een verscheidenheid aan producten.

Volgende week begint KreaDoe. Bezoekers van KreaDoe kunnen de Dierenbescherming helpen met haar Knitten-campagne. Met de aankoop van een KreaDoe kaartje kan heel gemakkelijk 1 euro gedoneerd worden aan de Dierenbescherming. Bovendien is Knitten aanwezig op KreaDoe. Knittens worden op de beurs verkocht om de Dierenbescherming te steunen en bezoekers kunnen hun eigengemaakte Knittens inleveren.

 

Persbericht

Cultuurliefhebbers kunnen op 2 & 3 november terecht in De Broodfabriek voor de Pasar Malam Rijswijk. Deze oriëntaalse markt is een ontmoetingsplek voor jong en oud en staat garant voor oosters eten, een Aziatische sfeer, muziek, dansshows, workshops en stands.

 

 

 

Dit weekend staat een volgeboekte editie van de Neuzelbeurs op het programma. Daarnaast is er op zondag ook het Stoffen Spektakel! Kortom, genoeg aanleiding voor een bezoek aan De Broodfabriek. De Neuzelbeurs is zowel op zaterdag als zondag geopend van 10.00 - 17.00 uur. U komt toch ook?

 

Tuindagen van Beervelde, herfsteditie

12, 13 en 14 oktober
Met groot genoegen kondigen wij u aan dat de 50steTuindagen van Beervelde plaats vinden op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2013, van 10u tot 17u.

Algemene presentatie.

De Tuindagen van Beervelde (dichtbij Gent) zijn een begrip geworden: 230 goed geselecteerde exposanten en 20 000 bezoekers ontmoeten elkaar in een uitzonderlijk mooi privépark in een regio die bekend is omwille van zijn plantenkwekers.

Op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 mei vindt een speciale driedaagse Pinkster-editie van de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen met onder andere tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei koopjes staan klaar. Voor, tijdens en na uw bezoek aan de Neuzelbeurs kunt u terecht op de diverse horecaterrassen. De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij.

Persbericht

Op zaterdag 13 en zondag 14 april vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk.
Enkele honderden kramen met onder andere tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei koopjes staan klaar. Voor, tijdens en na uw bezoek aan de Neuzelbeurs kunt u terecht op de diverse horecaterrassen. De toegang tot de Neuzelbeurs bedraagt € 4,00 p.p., voor kinderen van 7 t/m 12 jaar geldt een entreeprijs van € 3,00 en tot en met zes jaar is de entree vrij.

Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart vindt er in het Nederlands Pluimvee Museum een fantastische Eierverkoopexpositie plaats van miniatuurkunstwerkjes op eieren.
Deze twee dagen showen de eierkunstenaars hun allernieuwste creaties op eieren en vertellen u graag hoe het vervaardigen.
Degene die dit voor voor het eerst zien, kijken hun ogen uit van wat er allemaal met en van een ei gemaakt kan worden.
Ieder exposant heeft zo zijn eigen techniek, o.a. beschilderd met aquarel of olieverf, Farbergé-stijl, Zwitserse strotechniek, natuurgetrouw beschilderde eieren, oude meesters en het Koningshuis op eieren, geborduurde eieren, houten gedraaide eieren en Russische Ikonen beschilderd op houten eieren, teveel om op te noemen.

 

P E R S B E R I C H T
De leukste, betaalbare familie fair in de lente
Vier het voorjaar op de Lentiade
Geniet van het voorjaar, proef, beleef en shop de leukste, landelijke snuisterijen van vrijdag 5 t/m zondag 7 april 2013 op dé lifestyle voorjaarsfair voor de hele familie. Ontdek in het 100-jaar oude Lingebos aan de A15, tussen glasstad Leerdam en vestingstad Gorinchem, alles op het gebied van country lifestyle, duurzame kunst, mode, decoratie artikelen, tuinmeubelen, persoonlijke verzorging, culinaire lekkernijen en de leukste koopjes voor de kids.

Op zaterdag 3 en zondag 4 november staan verschillende grote artiesten op het podium tijdens de Pasar Malam Rijswijk! Deze beurs biedt entertainment, restaurants, stands, workshops en veel meer. Beide dagen is de Broodfabriek (voorheen Darling Market) aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk omgetoverd in een oriëntaalse markt.

 

Met groot genoegen maken wij hier bekend dat de 48ste Tuindagen van Beervelde plaats vinden op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2012, van 10u tot 17u.
Algemene presentatie.
De Tuindagen van Beervelde (dichtbij Gent) zijn een begrip geworden: 200 goed geselecteerde exposanten en 20 000 bezoekers ontmoeten elkaar in een uitzonderlijk mooi privépark in een regio die bekend is omwille van zijn plantenkwekers.
Het nieuwe thema voor de komende Tuindagen is 'Harmonie'.
Deze herfst zal Harmonie het thema zijn. Er zijn duizenden interpretaties mogelijk: voor de ene is ‘harmonie' de perfecte samenhang tussen vormen of tussen kleuren, voor anderen betekent het plantenassociaties; voor nog anderen is het een evenwicht vinden met zichzelf of met andere mensen.

Leuke Tuinconcerten

Entrée € 9,50 muziekzomerkaart € 45,00
Bij slecht weer (verwachting) is het aan te raden om te reserveren. Er zijn binnen maar een beperkt aantal plaatsen en vol is vol!. Dit geldt voor alle concerten.
Neem een kussentje of plastic mee, u zit nl. op het gras.

 

 

Persbericht
Utrecht, maart 2012

Op 14 en 15 april 2012 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 37ste Mega Platen & CD beurs plaats. Een evenement dat in de voorgaande 36 edities internationale naam en faam heeft verworven als de place to be voor de meest uitgebreide vinyl verzamelingen, exposities, boekpresentaties, signeersessies en filmvertoningen op het gebied van muziek.

De Langste Verzameling Ooit, VOC-munten en bekendmaking winnaars Dutch Collector Award

De najaarseditie van de VerzamelaarsJaarbeurs vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 november in de Jaarbeurs Utrecht. Op de beurs zijn miljoenen verzamelobjecten te vinden. Van antiek, vintage kleding en speelgoed tot meubelen, boeken en archeologische vondsten. Ook organiseert de beurs allerlei activiteiten zoals een Muntplein met exposities, demonstraties, informatie en weetjes over munten en penningen.

De Rijswijkse band Marabunta speelt op de Pasar Malam Rijswijk

Op zaterdag 5 en zondag 6 november vindt de Pasar Malam Rijswijk plaats in Beurshal Haaglanden. Twee dagen lang is deze oriëntaalse jaarmarkt dé ontmoetingsplek voor iedereen die open staat voor de Indische cultuur. Naast verkoopkramen en restaurants zijn er muziekoptredens en dansshows. U bent van harte welkom.

Met genoegen kondigt het Park van Beervelde u aan dat de 46ste editie van de Tuindagen van Beervelde zal plaatsvinden op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2011, telkens van 10 tot 17 u.

Algemene presentatie:

De Tuindagen van Beervelde (dichtbij Gent) zijn een begrip geworden. 200 goed geselecteerde exposanten en 20.000 bezoekers ontmoeten elkaar tweemaal per jaar in een uitzonderlijk mooi privépark in een regio bekend omwille van zijn plantenkwekers.

 

Met groot genoegen kondig wij u aan dat de 45ste Tuindagen van Beervelde plaatsvinden op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 mei 2011, van 10u tot 18u.

Algemene presentatie:

De Tuindagen van Beervelde (dichtbij Gent) zijn een begrip geworden : 200 goed geselecteerde exposanten en 20 000 bezoekers ontmoeten elkaar in een uitzonderlijk mooi privépark in een regio die bekend is omwille van zijn plantenkwekers.

Drie dagen wandelen en genieten van landelijke snuisterijen van vrijdag 1 t/m zondag 3 april 2011 tijdens de Lentiade, dé voorjaarsfair voor de hele familie. De 2e editie van dit gezellig lifestyle evenement vindt niet meer plaats in glasstad Leerdam, maar in de sfeervolle landelijke omgeving van het Lingebos te Vuren, direct gelegen aan de A15.

Waan u tijdens de Pasar Malam Rijswijk van 26 en 27 februari in een wereld van voortreffelijk exotisch eten, swingende muziek, indrukwekkende dansshows en vele kramen. Dit weekend geven de bands The Entertainers en Tea for Texas spectaculaire optredens, brengt Coen Pronk interessante verhalen van Indische schrijvers en sprookjes ten gehore en staat er nog veel meer op het programma....

 

 

 

...

Met groot genoegen kondigen wij u aan dat de 44ste Tuindagen van Beervelde plaatsvinden op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2010, van 10u tot 17u.

 

Algemene presentatie:

 

De Tuindagen van Beervelde (dichtbij Gent) zijn een begrip geworden: 200 goed geselecteerde exposanten en 20 000 bezoekers ontmoeten elkaar in een uitzonderlijk mooi privépark in een regio die bekend is omwille van zijn plantenkwekers.

 

Thema:

 

De moerbeiboom, boom van de Grote Zijderoute, is de rode draad van de 44ste editie van de Tuindagen van Beervelde.

 

De Tuindagen van Beervelde zullen plaatsvinden op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2009, van 10u tot 17u.

Algemene presentatie:

De Tuindagen van Beervelde (dichtbij Gent) zijn een begrip geworden. 200 goed geselecteerde exposanten en 20.000 bezoekers ontmoeten elkaar in een uitzonderlijk mooi privépark in een regio bekend omwille van zijn plantenkwekers.

Appelen en peren uit de tuin is het thema van deze herfst editie.

Dit thema heeft veel exposanten geïnspireerd en, voor de geïnteresseerden, raden wij de volgende initiatieven en specialiteiten aan:

 

countryfair_5_200Het thema van de 14e Farm & Country Fair is: Blijf je Verbazen. Bewonder het nieuwe follybos met vele grappige bouw- en kunstwerken, de show met de dansende schapen, Ierse riverdans en vele andere shows in maar liefst 4 showringen. In de drie bijzondere dierendorpen staan honderden rassen schapen, geiten, koeien, paarden, kippen en kleindieren.
In de mooie pagodes vind u zo'n 350 stands met een zeer breed scala aan betaalbare hoogwaardige producten en allernieuwste trends op het gebied van het landleven en buitenwonen. Van slowfood tot kunstzinnige kleding, van bijzonder bloemwerk tot de meest bijzondere dierenrassen. Wie altijd al de geheimen van de illusionist heeft willen ontdekken, moet nu z'n kans grijpen. Tijdens de Farm & Country Fair staat hij in de middenring en is van alle kanten te bekijken. Door de unieke combinatie van shoppen, educatie, cultuur en vele dieren is de Farm & Country Fair al 14 jaar lang dé "anders dan anders" Fair.

mario-20090306-beervelde-affiche.jpgOp 8, 9 en 10 mei 2009 van 10u00 tot 18u00.

Wat zijn de Tuindagen van Beervelde?
Toonaangevend voor België, stellen de Tuindagen van Beervelde met hun 200 deelnemers u in de gelegenheid om in één van de mooiste privédomeinen van het land een prachtige selectie te ontdekken van zowel Belgische als buitenlandse boom- en plantenkwekers.

Naast een uitgelezen keuze voor de meest veeleisende plantenliefhebber, biedt Beervelde ook een uniek aanbod aan van antiek en decoratie die met de tuin te maken hebben.ImageHet Park van Beervelde heeft het genoegen u te informeren dat de komende Tuindagen van Beervelde plaats zullen vinden op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 oktober, van 10 tot 17u .

'Groendaken' is het thema van deze herfst-editie. Groendaken (daken met de geschikte planten overdekt ) zijn niet bedoeld om erin te tuinieren. In de meeste gevallen zijn ze zelfs niet geschikt om erin te lopen! Maar toch zijn ze een boeiend onderwerp voor de natuurliefhebber die in elke tuinliefhebber schuilt.RSS / Twitter