Voorplussers.nl

Voor en door Plussers

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Artiesten Margriet Winter Fair 2009 in de jaarbeurs in Utrecht

De feestdagen zijn begonnen!

Margriet Winter Fair is een jaarlijks terugkerend, feestelijk, winters evenement dat dit jaar voor de negende keer wordt gehouden. U kunt meedoen aan workshops en proeverijen, een bezoek brengen aan de modeshow en kookdemonstraties, auteurs, Margrietcolumnisten en - coryfeeën ontmoeten, inspiratie opdoen in het Lijf en Leven Plaza, optredens bijwonen van talloze bekende artiesten en natuurlijk heel veel kerstinkopen doen. Dát is Margriet Winter Fair. Bekijk hier een impressie van Margriet Winter Fair 2008.

 

 

BannerVakantiehuis Frankrijk, zwembad
Op zoek naar een vakantiewoning in midden Frankrijk met zwembad op een rustig gelegen plek, kijk dan even hier!
Lees meer ...
BannerOp zoek naar een Top E-Sigaret
Op zoek naar een TOP Elektrische Sigaret, stop met zoeken en ervaar de Green Smoke sigaret!
Lees meer ...
BannerChalet De Eekhoorn
Even er tussen uit in een luxe en zeer compleet vakantiehuisje op de Veluwe of een weekje vakantie boeken.
Lees meer ...

 

 

Voor data en programma Margriet Winterfair 2010 kijk hier!

 

Styling Paviljoen
woensdag 14 oktober 2009
Een huis met een hart!
In het Styling Paviljoen leert u handelen vanuit uw hart, kiezen met uw gevoel, in plaats van met uw hoofd!
YoY Styling en interieur advies laat u tijdens drie verschillende workshops zien bij welk interieur u zich het meest thuis voelt en van welke kleuren u blij wordt!

Nog meer artiesten bekend!
Ieder jaar zijn er vele artiesten die het Margriet Theater betreden voor een spetterend optreden. Onder andere Nick en Simon, de 3J's en Hind zullen aanwezig zijn. Ook benieuwd wie er dit jaar nog meer zullen schitteren op de Margriet Winter Fair?

 

 

Judith Jobse
In 2000 kwam Judith´s grote doorbraak toen ze het RTL4- talentenprogramma Your Big Break won met haar eigen compositie You, het nummer dat meteen wekenlang in de hitparade stond en haar een gouden plaat en een TMF-award voor de Beste Nieuwkomer opleverde. Na veel optredens in grote en kleine zalen en theaters, was het even rustig. Maar in 2009 is weer helemaal terug. Krachtiger en intenser dan ooit! En dat laat ze op het podium van het Margriet Theater zien. Met eigen repertoire, maar ook met mooie, bijzondere en swingende covers.

 

 

 

INTRMZZO
Na het oorverdovende succes van de theatertoer van één van Europa's beste en meest eigenzinnige a cappellagroepen INTRMZZO kón een vervolg niet uitblijven. Daarom staat TESTOSTERON II dit seizoen in het theater. Harder, ruiger, mannelijker, brutaler maar vooral: nóg leuker dan voorheen. Het is een wervelwind aan absurdistisch vocaal, fysiek en ritmisch theater. Kortom: ‘absurd vocal comedy' zoals het bedoeld is!

 

Linda Wagenmakers
Na het succes van Roodkapje De Musical brengt Van Hoorne Theaterproducties dit seizoen het beroemde sprookje van Hans & Grietje tot leven. De hoofdrol van deze nieuwe familiemusical wordt gespeeld door Linda Wagenmakers, o.a. bekend van de musical Miss Saigon en haar deelname aan het Nationaal Songfestival. Zij schittert in de rol van Snoepheks, een extravagante suikertante die haar eigen snoepparadijs creëert. De rollen van Hans en Grietje worden gespeeld door musicalacteurs Roy van den Akker en Katiuscia Principato.

Jester of the King
Singer Songwriter Jester of the King maakt frisse akoestische poprock met warme folk- en jazz-invloeden. Liedjes met passie, liefde, verdriet én hoop. Het eerste album Beautiful when you smile kwam vier jaar geleden uit, het nieuwe album komt eind 2009 uit. Op het podium zorgt Jester of the King, met haar sfeervolle nummers voor een mooi en intiem concert.

 

Jester of the King speelt op vrijdag 20 november van 15:15 - 15:45 in het Margriet Theater.

Alderliefste
Op de vraag hoe hij Alderliefste het beste kan omschrijven is zanger Luc Alderliefste kort: drie Nederlandse jongens en de Franse slag. En die Franse slag betekent mooie liedjes, die in het vertrouwde muziekcafé zo intens en intiem klinken, te vertalen naar het theater. Want ook dit theaterseizoen toeren zij langs Nederlandse theaters met hun muzikale theaterprogramma De Franse Slag. De grappige anekdotes uit het rijke bandverleden van deze drie rasmuzikanten, in combinatie met de ongedwongen en toegankelijke performance, geven gegarandeerd een mooie avond. Waar zowel mooie ballades,‘Vivre/laat me' en ‘Une belle histoire/ een mooi verhaal', en powerchansons, dé Franse hits uit de jaren zeventig, te beluisteren zullen zijn.

 

 

Locatie
Margriet Winter Fair wordt gehouden van vrijdag 20 t/m donderdag 26 november in de Jaarbeurs Utrecht, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht.

Openingstijden
Dagelijks van 10.00 - 18.00 uur

 

 

 

Voor meer info zie Margriet Winterfair

 

 

Voor nog meer Fairs kijk hier!

 

 
U bent hier Evenementen Artiesten Margriet Winter Fair 2009 in de jaarbeurs in Utrecht