Image

Vindt u het ook zo vervelend dat je die golfbal weer niet kunt vinden. Ben je lekker aan het spelen en genieten van het weer en de natuur, kan je die bal weer niet vinden.
Het zoeken naar een bal kan nu veel sneller met behulp van de Scout. Het apparaat ter grootte van een mobiele telefoon, spoort zoekgeraakte golfballen op zoals te lezen is op Hetgolfkado.nl waar dit product te koop is.

De golfbalzoeker Scout heeft een 3.2 Mega Pixel Imager, die golfballen vindt tot op een afstand van 10 meter, zelfs als maar 1% van de bal zichtbaar is.

 

 

Dit revolutionaire product maakt gebruik van de laatste imaging- en trackingtechnologie van Sarnoff Labs, dat onder andere de uitvinder is van de kleurentelevisie. Daarnaast heeft golflegende Nick Faldo meegewerkt aan de ontwikkeling van de Golfbalzoeker Scout.

Hetgolfkado.nl verkoopt de Golfbalzoeker Scout inclusief batterijen, een riemclip en de ‘Nick Faldo Recovery Shot en Instructie DVD’ De Scout is niet goedkoop, € 199. Afhankelijk van het niveau van de speler en, of de prijs van de golfballen waar mee gespeeld wordt, kan dit bedrag echter snel terug worden verdiend.

Ben benieuwd of dit werkt, het zoeken naar die bal heeft toch ook wel wat of niet?

 

RSS / Twitter

 

Wie is Online

We hebben 49 gasten en geen leden online