Voorplussers.nl

Voor en door Plussers

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Keukenhof genieten in stijl

Keukenhof genieten in stijl10 en 11 mei Romantisch weekend

Waan je in de 19e eeuw tussen mensen gekleed in romantische klederdracht. Struin op een romantische markt, haal een picknickmandje en geniet van optredens met klassieke muziek en dans. Romantischer kan het bijna niet.

Scapinoballet, hoeden en klassieke muziek tussen de fleurige bloemenperken op Keukenhof.

Lees meer...

Laat uw kinderen in de woestijn ravotten tijdens de meivakantie

in de woestijn ravotten tijdens de meivakantieVolgende week is het meivakantie en zijn er een week lang speciale activiteiten in Museumpark Orientalis! Het grote park biedt een fraai natuurlijk decor voor kinderen om in te rennen en te spelen!
In het museum er extra aandacht voor traditionele ambachten, waaronder een rustieke touwslager die ook authentieke manden vlecht.

Lees meer...

Puur & Anders Fair 2014

Puur & Anders Fair De Puur & Anders Fair is een fair van nu ! Puur en anders, omdat er meer dan ooit behoefte is aan pure, mooie, originele, handgemaakte producten.
60 standhouders met een kwalitatieve uitstraling zullen die dag aanwezig zijn met hun aanbod voor Buiten, Mooi, Kind en Eten/Drinken.

 

Lees meer...

Unieke Pasen bij Orientalis

Unieke Pasen bij OrientalisZonsopgangwandeling met nachtburgemeester Doro Krol

Pasen staat weer bijna voor de deur. Mooie dagen om er samen op uit te trekken en het paasfeest te vieren.
Bij Museumpark Orientalis staat Pasen garant voor leerzaam en ontspannend vertier. Op zowel Eerste Paasdag als Tweede Paasdag is er een uniek programma samengesteld.

Lees meer...

24 april 2014: Barco do Fado Special– Portugal over de Maas

Flor d’’Luna en Emanuel PessanhaFlor d''Luna en Emanuel Pessanha!

De fadocruise staat deze keer in het teken van de Nationale Bevrijdingsdag in Portugal (Anjerrevolutie), die elk jaar op 25 april wordt gevierd.

Wij vieren dit op donderdagavond 24 april aan boord van Partyschip Jorina met trio Flor'd Luna en Emanuel Pessanha (van Quatro Ventos): een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld ensemble met een feestelijk repertoire.

Lees meer...

Een prachtig bloeiend Keukenhof is het Paasuitje voor de hele familie

Keukenhof staat volop in bloei tijdens de Paasdagen. De vele bloemenshows, waaronder een schitterende narcissenshow en verschillende evenementen maken Keukenhof tot het paasuitje voor de hele familie.

Spectaculaire roofvogeldemonstraties

Met een unieke verzameling roofvogels wordt getoond hoe deze vogels in het wild leven en vliegen. Aanvang van de show is om 12.00 en 14.30 uur van vrijdag 18 tot en met maandag 21 april.

Lees meer...

Rozendag in De Tuinen in Demen

rozendag in de tuinen van DemenZondag 15 juni van 11.00 tot 17.00 uur

Alles gaat over rozen op zondag 15 juni.
In de tuinen in Demen staan 1000 rozen , prachtig om te zien en heerlijk om te ruiken. Rozen in allerlei kleuren, niet alleen rood en roze maar ook groen, blauw en bruin!

Lees meer...

Hip, duurzaam en vintage op de Paasmarkt van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Paasmarkt van Landgoed Heerlijkheid MariënwaerdtPERSBERICHT, Januari 2014

 

Aan het begin van de lente, wanneer de Notenlaan vol narcissen staat en de eerste bloesem verschijnt aan de vele fruitbomen op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, is er een éxtra reden om naar het landgoed te komen. Op 18 en 19 april organiseert Mariënwaerdt voor het derde jaar een Paasmarkt om het voorjaar te vieren.

Lees meer...

Data Primavera Lentemarkt 2014

Primavera  Lentemarkt 2014Een leuk dagje uit met mogelijk een zonnetje in het vooruitzicht. Rond Uit Hattem nodigt u van harte uit op de Primavera Lentemarkt, zaterdag 12 april van 11.00 tot 17.00 uur. Primavera is het Italiaanse of Spaanse woord voor 'lente'. Naast een Bloemen – en smaakmarkt zijn er ook muziekoptredens en veel activiteiten voor kinderen. In de Kerkstraat komt een gezellig Frans terras met een culinaire verrassing.

Lees meer...

Keukenhof, een paradijs voor kinderen

Nijntje op KeukenhofPersbericht
Keukenhof is niet alleen genieten voor ouderen, Keukenhof is ook kinderfantasie. Zonder Nintendo of tekenfilm, maar met activiteiten die raakvlakken hebben met natuur en cultuur. Een heerlijke dag in de buitenlucht.

Dit jaar zijn er in Keukenhof verschillende nieuwe speelmomenten gecreëerd. Klimmen en klauteren over oude bomen, verstoppertje spelen in het bos en een heerlijke speeltuin.

 

Lees meer...

Oud Hollands weekend op Keukenhof

Oud Hollands weekend op KeukenhofDe tulp is wereldwijd het beeldbepalende icoon van Nederland. Met Holland als thema in 2014 kan het dan ook niet anders dan dat Keukenhof de tulp centraal stelt. Holland = Tulpen = Keukenhof. Naast de traditionele zaken worden veel nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd op het 32 hectare grote park, dat een raakvlak van natuur en cultuur is.

 

Lees meer...

Jesus Christ Superstar in Orientalis

 

Jesus Christ Superstar in Orientalis Rockopera Jesus Christ Superstar wordt op de meest toepasselijke plek in Orientalis uitgevoerd. Het Plein van Pontius Pilatus is de plek waar Jezus ter dood werd veroordeeld waarna hij naar Golgotha werd geleid.
Het 50-koppige Koor Karakter met solisten en rockband voert op stille zaterdag 19 april, de hoogtepunten uit van de Rockopera Jesus Christ Superstar.

Lees meer...

Dahlia- en Tuinbrocantedagen 2014

Dahlia- en Tuinbrocantedagen 2014Houdt u van planten en zin in een dagje uit, bezoek dan een kwekerij waar wat extra's te beleven is.Op kwekerij 'De Boschhoeve' te Wolfheze worden twee weekenden lang de zomerbollen 'in het zonnetje' gezet.
Elk voorjaar worden een groot aantal soorten geplant in royale potten, zodat het grote planten kunnen worden. Tijdens de Zomerbollendagen staan ze dan ook fraai in bloei of tonen al hun veelbelovende knoppen.

 

Data: vrij. en zat. 4 en 5 juli, 11 en 12 juli

Lees meer...

Stralend lenteweer zorgt voor flitsende start Keukenhof

 

Opening KeukenhofDe eerste openingsdag van Keukenhof verloopt boven verwachting. Het zonnige lenteweer en een prachtig bloeiend park zorgen voor een fantastische eerste dag met meer bezoekers dan verwacht.
De eerste bezoekers stonden om 08.00 uur al aan de poort en kwamen uit Singapore, direct gevolgd door een gezin uit Nieuw-Vennep.

Lees meer...

Spoorwegmuseum verwacht duizenden bezoekers voor Thomas

 

Thomas de trein in het spoorwegmuseumPersbericht, Utrecht, 17 maart 2014
Van 29 mei tot en met 1 juni is het weer Thomas Weekend in Het Spoorwegmuseum. Tijdens dit weekend staat het museum in het teken van Thomas de Stoomlocomotief en zijn vriendjes uit de gelijknamige tv-serie. Speciaal voor het Thomas Weekend komt de echte Thomas uit Engeland over.

Lees meer...

Wibi Soerjadi geeft exclusieve avondconcerten in Keukenhof

Wibi Soerjadi geeft exclusieve avondconcerten in KeukenhofVoor de kinderen een uniek en eenmalig kinderconcert

Wibi Soerjadi komt op 11 en 12 april 2014 naar Keukenhof voor een exclusief concert in het Willem-Alexander Paviljoen. De befaamde concertpianist treedt - na een succesvolle reeks in 2012 - op in een decor van tienduizenden bloemen.

Lees meer...

Lentemarkt 19 april 2014

Lentemarkt 19 april 2014Persbericht

Op 19 april heersen op Kwekerij/Tuin 'De Boschhoeve' te Wolfheze weer de 'lentekriebels'.

 

Speciale aandacht vragen we allereerst voor de lezing 'Toveren met bollen' om 10.30 uur van tuinarchitect en bollenexpert Jacqueline van der Kloet van de Theetuin in Weesp.
Vanwege het 25-jarig bestaan van de kwekerij is zij bereid om naar Wolfheze te komen.

Lees meer...

De Tulp in Nederland en in Keukenhof

De Tulp in Nederland en in KeukenhofDe tulp is wereldwijd het beeldbepalende icoon van Nederland. Met Holland als thema kan het dan ook niet anders dan dat Keukenhof de tulp centraal stelt. Keukenhof is met miljoenen bloeiende tulpen in het park en ruim honderdduizend tulpen in het Willem-Alexander paviljoen de plek om tulpen te zien.

Lees meer...

Neuzelbeurs in De Broodfabriek op 15 & 16 maart 2014

Grootste koopjesmarkt van de regio!

Op zaterdag 15 en zondag 16 maart vindt de Neuzelbeurs plaats in De Broodfabriek in Rijswijk. Enkele honderden kramen staan klaar met tweedehands spullen, curiosa, kleding, boeken, meubels, antiek en allerlei andere koopjes. De Neuzelbeurs biedt voor ieder wat wils. De producten zijn voordelig geprijsd en het is gebruikelijk om af te dingen.

Voor andere data Neuzelbeurzen kijk hier!

Lees meer...

Spoorwegmuseum toont passie voor modelbouw

Persbericht, Utrecht, 28 februari 2014

 

Fotograaf David van Dam maakt fototentoonstelling 'Passie voor perfectie'
Tijdens On traXS! in Het Spoorwegmuseum zijn de mooiste modelspoorbanen van Europa te zien. Modelbanen die met zorg, precisie en oog voor detail zijn gebouwd.

Lees meer...

ZONDAG 06 APRIL 2014 LENTE PLANTENBEURS IN DE TUINEN VAN HOEGAARDEN

PlntenbeursDe Tuinen van Hoegaarden organiseren op zondag 06 april vanaf 10u hun jaarlijkse lente plantenbeurs met als thema vierkante meter tuinieren. Geïnteresseerden kunnen, komen genieten van een plantenbeurs in een authentiek kader. Meer dan 40 standhouders helpen u bij uw plantenkeuze en geven deskundig advies.

Lees meer...

Holland is themajaar op Keukenhof 2014

KeukenhofHolland = Tulpen = Keukenhof

De tulp is wereldwijd het beeldbepalende icoon van Nederland. Met Holland als thema in 2014 kan het dan ook niet anders dan dat Keukenhof de tulp centraal stelt. Holland = Tulpen = Keukenhof.

Met miljoenen tulpen in duizend variëteiten is Keukenhof ongeëvenaard. Het Willem-Alexander Paviljoen staat vol bloeiende tulpen. In het Juliana Paviljoen, het Bloembollen Informatie Paviljoen en in de vernieuwde Historische Tuin is extra informatie over de tulp te vinden.

Lees meer...

Een dagje naar Den Haag

Station Den HaagIn ons eigen land is hartstikke veel te ontdekken. We hebben veel leuke steden waar je prima een dagje kunt doorbrengen. Bijvoorbeeld in Den Haag. Hier speelt de Koninklijke familie en de politiek een grote rol, maar er is meer te vinden!

Credits

 

Lees meer...

29e Internationale Randstad Eierbeurs Wassenaar

 

Randstad Eierbeurs Wassenaar Zaterdag 29 en zondag 30 maart is voor de 29e keer de Int. Randstad Eierbeurs Wassenaar.
Bijna 40 Nationale en Internationale Top Eierkunstenaars zijn hier aanwezig om u hun miniatuurwerkjes
op eieren te laten zien, ze vertellen u er graag over, ook zijn er diverse demonstraties.

Lees meer...

Spoorwegmuseum toont Europa’s mooiste modelspoorbanen

modelspoorbanenPersbericht, 31 januari 2014

Groot ontmoet klein in Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Tussen de levensgrote historische treinen van Het Spoorwegmuseum zijn van 7 t/m 9 maart tijdens On traXS! de mooiste modelspoorbanen van Europa te bewonderen.

Lees meer...

Pagina 1 van 18

 
U bent hier Dagtrips