Voorplussers.nl

Voor en door Plussers

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
voorplussers peter langhout

Peter Langhout Reizen
Boek een heerlijke zonvakantie, arrangement in eigen land,

leuke stedentrip of bezoek aan Disneyland® Paris.
Heeft u langer vakantie?
Bekijk dan het aanbod rondreizen, cruises en verre reizen.
Vele reizen nu All Inclusive!

Klik hier voor een overzicht van de op Voorplussers beschreven reizen, of kijk op Peterlanghout.nl

Braderie Hoofddorp op koopzondag 25 april 2010

Op koopzondag 25 april 2010 wordt er van 10-17 uur op het Burg Van Stamplein een grote Braderie georganiseerd met de leukste, lekkerste en nieuwste braderieaanbiedingen. Ruim 80 standhouders presenteren op deze gezellige markt een breed assortiment en een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, enz. Ook is er een stand, waar allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse kunnen worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden eens op zolder te speuren naar oude albums als Verkade, Piggelmee, Flipje of ( voetbal ) plaatjes en de verzamelwaar naar deze stand mee te nemen om de waarde er van te vernemen of het materiaal te verkopen.

 

 

BannerChalet De Eekhoorn
Even er tussen uit in een luxe en zeer compleet vakantiehuisje op de Veluwe of een weekje vakantie boeken.
Lees meer ...
BannerVakantiehuis Frankrijk, zwembad
Op zoek naar een vakantiewoning in midden Frankrijk met zwembad op een rustig gelegen plek, kijk dan even hier!
Lees meer ...
BannerOp zoek naar een Top E-Sigaret
Op zoek naar een TOP Elektrische Sigaret, stop met zoeken en ervaar de Green Smoke sigaret!
Lees meer ...

Ook zijn er op die stand veel oude Schoolplaten van Isings, Koekkoek en Jetses te bewonderen die een ieder weer aan die goede oude ( school ) tijd doet terugdenken! Voor de kinderen plaatst de braderie een bungee trampoline. Organisatie BEM Promotions uit Naarden verwacht veel bezoekers, die gezellig komen rondstruinen op deze braderie. Ook, omdat het deze zondag koopzondag is en veel winkels open zijn. De toegang is gratis. Er zijn nog een paar kramen beschikbaar. Kom op deze koopzondag 25 april 2010 van 10-17 uur naar het Burg Van Stamplein in Hoofddorp.

Info: BEM Promotions Naarden, Martijn Meijer, Tel 020-8943036 of 06-55795108
Email Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Site www.bempromotions.nl

 

Toeristische markt 'Bollen en Bloemen' Noordwijkerhout op vrijdag 23 april 14-20 uur

 Op zaterdag 24 april rijdt de 63ste editie van het Bloemencorso van de Bollenstreek zijn 40 km lange route van Noordwijk naar Haarlem. Thema in 2010: Reis door Europa. De optocht bestaat uit zo´n twintig praalwagens en ruim dertig rijk met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens en een promotiekaravaan. Dit geheel uiteraard begeleid door muziekkorpsen. Vrijdagavond 23 april rijdt het corso verlicht door Noordwijkerhout en zullen de feestelijk verlichte praalwagens voorafgegaan worden door een kindercorso en een lampionnenoptocht. Op vrijdag 23 april wordt er ‘s middags van 14-22 uur rondom de Witte Kerk in Noordwijkerhout een toeristische markt 'Bollen en Bloemen' georganiseerd. Er is o.a. een speciale stand met alle nostalgische Verkadealbums en andere Natuur Plaatjesalbums en ook veel oude Natuur Schoolplaten. Alle albums kunnen worden ingekeken en gekocht. Meegenomen verzamelwaar kan worden verkocht of getaxeerd. De markt wordt omlijst met diverse muzikale intermezzo's. Andere speciale attracties zijn: fraaie vloermozaďeken in het dorpscentrum, de Bloemenbus met o.a een halte bij de tulpen pluktuin en een unieke fietstocht met een exclusief bezoek aan het landgoed Tespelduyn.
Voor corsoweekend Noordwijkerhout www.vvvnoordwijkerhout.nl

 

Vr 23 apr 2010 NOORDWIJKERHOUT TOERISTISCHE MARKT ‘Bollen en Bloemen' ( met Verkadealbums ) 14-20 uur vooraf rondtoer verlichte praalwagens Bloemencorso
Info: Leo van der Wijden,
Tel. 06 46714325
Email Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Site www.vvvnoordwijkerhout.nl/nl/events

 

Zie ook onze andere artikelen over gezellige Dagtrips en leuke Evenementen!

Voor leuke vakantiereizen kijk hier!

 

 
U bent hier Dagtrips Braderie Hoofddorp op koopzondag 25 april 2010